piotr7777 napisał:
...on mi tlumaczy ze takie wypowiedzeniem powinniem wypisac na dzien ustnej rezygnacji (tutaj 17.10) bez zachowania okresu wypowiedzenia, bo musi miec pisemny powod mojej rezygnacji. sam juz nie wiem
I tak trzeba było jasno napisać na początku .
---
Tak jest , Gość chce mieć podkładkę do urzędu ... / w razie kontroli / ponieważ mało który Norg rezygnuje z pracy w Środku Miesiąca i to zwłaszcza w GRUDNIU ...!!! przed Świętami ...!
---
W Norge jako tako , sama forma umowy o legalną pracę , nie ma znaczenia .
---
Liczą się jedynie wpływy na konto bankowe i do Skatt .
W twoim przypadku nie będzie Świątecznej Ciągłości pracy .
---
Gdybyś , na ten przykład na czas Świąt wziął urlop informując iż kończysz pracę zgodnie z umową to nie było by takiego problemu .
---
OT PO PROSTU Napisz
---
Ja ... XYZ ... rezygnuję z pracy w dniu XXXX . z przyczyn Osobistych .
Med Hilsen
>Piotr 7777777777777777777 <
I tyle
Ach i och ... Święta tuż tuż
...on mi tlumaczy ze takie wypowiedzeniem powinniem wypisac na dzien ustnej rezygnacji (tutaj 17.10) bez zachowania okresu wypowiedzenia, bo musi miec pisemny powod mojej rezygnacji. sam juz nie wiem
I tak trzeba było jasno napisać na początku .
---
Tak jest , Gość chce mieć podkładkę do urzędu ... / w razie kontroli / ponieważ mało który Norg rezygnuje z pracy w Środku Miesiąca i to zwłaszcza w GRUDNIU ...!!! przed Świętami ...!
---
W Norge jako tako , sama forma umowy o legalną pracę , nie ma znaczenia .
---
Liczą się jedynie wpływy na konto bankowe i do Skatt .
W twoim przypadku nie będzie Świątecznej Ciągłości pracy .
---
Gdybyś , na ten przykład na czas Świąt wziął urlop informując iż kończysz pracę zgodnie z umową to nie było by takiego problemu .
---
OT PO PROSTU Napisz
---
Ja ... XYZ ... rezygnuję z pracy w dniu XXXX . z przyczyn Osobistych .
Med Hilsen
>Piotr 7777777777777777777 <
I tyle
Ach i och ... Święta tuż tuż